Līču Laņģu klintis || Idejas brīvdienām

Lieldienu brīvdienās arī mēs devāmies uz nu jau šķiet šobrīd populārāko tūrisma galamērķi - Līču Laņģu klintīm. Ja arī plāno turp doties, ta...

Lieldienu brīvdienās arī mēs devāmies uz nu jau šķiet šobrīd populārāko tūrisma galamērķi - Līču Laņģu klintīm. Ja arī plāno turp doties, tad labāk sagatavoties uz notikumu visas dienas garumā, ja nu piemetas vadātājs. Vismaz mums salāti un maizītes noderēja, bet toties neplānoti izstaigājām sūnainu mežu, paugurainu izcirtumu un stāvus krastus, meklējām pāri upītei pārgāzušos kokus un to visu, ejot nepareizajā virzienā... :)


Visur kur jau aprakstīts, kā līdz tām klintīm tikt, bet ar norāžu atrašanu un saprašanu mums tieši todien gāja ļoti grūti. Lai vai kā - pastaigai jāsākas karjera/ķieģeļu rūpnīcas teritorijā, kur varētu arī filmēt filmas par nolaišanos uz Mēness, neizmantojot zaļo ekrānu. Ja kādam nepieciešama krāsu vai faktūru iedvesma, tad uz turieni nooteikti jādodas! Karjeka apsargs ir ļoti draudzīgs un daudzajiem tūristiem stāsta ceļu uz klintīm, lai gan pats diezgan lepni atzinās, ka 61 gada laikā, kopš dzīvo Liepā, nav tur aizgājis :) Tā ka īstenībā viņš nezina, vai stāsta pareizi ceļu. 

Ceļu pēc karjera iesaku turpināt kopā ar plūsmu, ja ir plāns tikai aši aiziet apskatīties klintis, nevis apmaldīties mežā! Katrā gadījumā vismaz pavasarī labāk izvēlēties dubļu drošus apavus, un ja gribas parāpot pa klinšu alām un tērcītēm, tad arī gumijniekus (vai basas kājas). Mums ļoti paveicās ar saulaino dienu. Klintīm krāsas novakarē bija tiešām ļooti glītas: dzeltens, zaļš, rozā, sarkans, zils un visas kopā. Turklāt tas viss diezgan ievērojamā augstumā!

Dodieties ceļojumā un sekojiet "norādēm" :)
Pievienoju arī dažas Ivara  uzņemtās bildes stāsta beigās.







You Might Also Like

0 comments

Esmu instagramā